Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@10:00:13 GMT

تولیدات گندم اصفهان جوابگوی نیاز استان نیست

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۵۷۰۵

تولیدات گندم اصفهان جوابگوی نیاز استان نیست

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: به رغم تولید میزان قابل توجهی از گندم در اصفهان، این میزان جوابگوی نیاز مردم استان نیست و شاید مجبور شویم از استان های دیگر گندم وارد کنیم.

محمودرضا افلاکی در گفت وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نقش بارندگی های اخیر در افزایش میزان محصولات کشاورزی استان اصفهان همچون گندم و جو، اظهار کرد: بارندگی های اخیر کمک قابل توجهی به بهتر عمل آمدن محصولات کشت دیم و آبی کرد و همچنین تاثیر این بارندگی ها در منابع آب زیرزمینی موجب رشد میزان تولیدات گندم و جو در استان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت بارندگی هایی که بیش از ۱۶ میلی متر باشد می تواند موثر واقع شود.

وی افزود: در سال اخیر چندین نوبت بارندگی موثر در اصفهان اتفاق افتاد ضمن اینکه افزایش سطح زیر کشت استان اصفهان نیز در این افزایش تولید محصولات کشاورزی تاثیر گذار بوده است.

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: ۱۰ تا ۱۵ درصد رشد تولیدات گندم و جو در استان اصفهان ناشی از بارندگی های یک سال اخیر بوده است. اسفند ماه و فروردین ماه بیشترین و موثرترین بارندگی ها را داشتیم و بارندگی در این ماه ها کمک شایانی به رشد تولیدات کشاورزی کرد.

افلاکی ادامه داد: پیش بینی کرده ایم که بتوانیم امسال ۳۰۹ هزار تن گندم از اراضی زیر کشت استان اصفهان برداشت کنیم. تاکنون از ۱۱ هزار و ۷۳۰ هکتار اراضی زیر کشت ۴۸ هزار و ۱۰۰ تن جو برداشت شده است. از  دو هزار و ۴۳۵ هکتار اراضی زیر کشت گندم حدود ۱۰ هزار تن برداشت شده است.

وی اضافه کرد: تا کنون دو هزار و ۲۶۰ تن خرید تضمینی گندم و جو مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان انجام گرفته است.

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه حدود دو  درصد از میزان گندم تولید شده کشور مربوط به اصفهان است، یادآور شد: وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرده است که امسال ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم در سطح کشور برداشت شود و از این میزان ۱۲ میلیون تن توسط وزارت جهاد کشاورزی خرید تضمینی می شود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی خرید تضمینی گندم خرید گندم خريد تضميني کشت گندم گندم گندم داخلی گندمکاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۵۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی‌های استان در ۲۵ سال اخیر بی سابقه بوده است 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، محجوبی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزدگفت: میزان بارندگی‌های استان یزد در سال آبی جاری از اول مهرماه سال ۱۴۰۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳۹.۷ میلیمتر بوده و میزان بارندگی مدت مشابه سال آبی گذشته ۹۸.۸ و متوسط دوره آماری ۸۹.۷ میلیمتر است که این میزان بارندگی برای یکسال آبی در ۲۵ سال گذشته بی سابقه بوده است. 


وی افزود: بارندگی‌های استان یزد در سال آبی جاری نسبت به سال گذشته تاکنون ۴۱.۴ درصد و نسبت به متوسط دوره آماری ۵۵.۸ درصد افزایش داشته است. 


رئیس هیئت مدیره شرکت آب منطقه‌ای یزد در ادامه گفت: میزان بارندگی طی سال آبی جاری در تمام شهرستان‌های استان به جز شهرستان خاتم نسبت به میانگین دوره آماری افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • بارندگی‌های بی سابقه در استان یزد
  • بارندگی‌های استان در ۲۵ سال اخیر بی سابقه بوده است 
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • ۱۱۲ میلی متر بارندگی در رومشکان لرستان ثبت شد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان